www.dehorlogewinkel.nl is gespecialiseerd in de verkoop van Junghans horloges en klokken. Wij kunnen de producten naar u verzenden, maar daarnaast is het ook mogelijk de producten in onze winkel te komen bekijken. Hiervoor is het raadzaam van tevoren contact met ons nemen op telefoonnummer 0545-224518 of info@dehorlogewinkel.nl

 

dehorlogewinkel.nl is een website van:

Woudenberg Juweliers

Brink 4

7151CR Eibergen

info@dehorlogewinkel.nl

0545-224518

KVK: 73542563

BTWnr: NL206665921B02

Service

 

Zichttermijn

Wanneer u onverhoopt toch niet tevreden bent met de bestelde producten, dan kunt u deze binnen 14 kalenderdagen.

LET OP! U dient wel eerst contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail. Indien de producten onbeschadigd en ongebruikt bij ons bezorgd worden, storten wij uw aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

 

Kapot of beschadigd

 

Wanneer uw bestelling kapot of beschadigd arriveert, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dan voor een snelle afhandeling en voorzien u van een nieuw product.

 

Garantie

 

Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 2 jaar op fabrieksfouten. Wanneer uw product binnen deze termijn defect raakt door een verkeerde fabrikage wordt uw product kostenloos vervangen dan wel hersteld. Daarnaast kunt u ook voor reparaties buiten de garantieperiode bij ons terecht.