Betalen

Veilig betalen bij dehorlogewinkel.nl

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

 

Bankoverschrijving

Wanneer u uw order heeft geplaatst, krijg u een overzicht van het te betalen bedrag. Maak dit bedrag over op rekeningnummer ten name van te. Vermeld hierbij altijd uw ordernummer, zonder het teken #. Wanneer wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling dezelfde dag nog opgestuurd.

 

Bankrekeningnummer: 599676 (ING Bank)

IBAN (voor buitenland): NL43INGB0000599676

Naamstelling rekening: Woudenberg Juweliers

Plaats: Eibergen

 

iDEAL

 

Bij het plaatsen van uw order kunt u als betaalwijze iDeal aanklikken. Door middel van iDEAL kunt u in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank betalen. Hiervoor hoeft u zich niet aan melden, dit kan wanneer u gebruikt maakt van internetbankier van uw eigen bank. U krijgt gelijk te zien of uw betaling gelukt is. Indien dit het geval is wordt uw bestelling gelijk verzonden.

 

Creditcard

 

U kunt bij ons ook betalen door middel van creditcards van onder andere Mastercard en Visa. Betalen via een creditcard kan door middel van het selecteren van de optie Paypal in het betaalscherm. Hier kunt u, zonder dat u een Paypal account nodig heeft, met een creditcard betalen.

Paypal

Betaal op een veilige manier door middel van PayPal. Klik in het betaalscherm voor Paypal en volg de stappen zoals bij PayPal aangegeven. 

 

 

Betalen bij ophalen

Wanneer u uw bestelling liever ophaalt, kan dat natuurlijk ook. In onze winkel kunt u zowel contant als met PIN betalen.

 

Rembours

 

U kunt ervoor kiezen om aan bij aflevering aan de postbode te betalen. U kiest hiervoor de optie "Rembours" in het betaalscherm. Bestellen onder rembours kost €10,- extra.