Opstijgen met de Junghans Meister Pilot

Helder, functioneel, vol karakter: de Junghans Meister Pilot is geïnspireerd op de legendarische pilotenchronograaf.  De chronograaf die Junghans in de jaren 50 produceerde. Dit complete horloge werd geproduceerd voor toen het pas opgerichte Bundeswehr. De grote lichtgevende cijfers in een sterk contrast met de matzwarte wijzerplaat maakt dit een van de bijzondere uurwerken die Junghans aanbiedt. De lichtgevende cijfers zorgen voor optimale leesbaarheid, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Bovendien beschikt het mechanische horloge over een stopfunctie en maakt de ergonomisch geprofileerde lunette het mogelijk om de vluchttijd te bepalen. Wat ooit een onmisbaar instrument in de cockpit zorgt nu dit nieuw uurwerk voor een inspirerend eerbetoon aan de fascinatie van het vliegen.

Passie

Brullende motoren, spannende inhaalmanoeuvres en adembenemende snelheden: Sinds haar oorsprong is de motorsport gefascineerd door de combinatie van technische precisie en perfecte uitvoering door de coureur. Dit geweldige horloge in typische Junghans stijl is een geweldig aanzien op elke pols. Het ontwerp is gebaseerd op de in 1951 gepresenteerde polschronograaf, waarin Junghans voor het eerst de telemeterschaal en de tachymeterschaal combineerde. Samen met de stopfunctie kunnen afstand en snelheid nauwkeurig worden gemeten. Ook zorgt de nieuwe stijl voor een beter afleesbare wijzerplaat waardoor op hoge snelheid gemakkelijk het horloge kan worden afgelezen. Er zijn verschillende band stijlen mogelijk, zelf vinden wij de leren band echt een aanrader voor het horloge. Met de standaard 2 jaar garantie hoeft u tijdens de activiteiten geen zorgen te maken over uw uurwerk.

Altijd op de ideale lijn

Veerkrachtig, vastberaden, zelfverzekerd de Meister S Chronoscope is een horloge voor iedereen die een stevige grip op het stuur heeft. Een oog op de racelijn en met benzine in het bloed, dit mechanisch horloge adement snelheid. Sportieve details zoals de skeletwijzers, de verdiepte tellers en de tachymeter schaal verenigen het uurwerk in een krachtig dynamische designtaal. De solide roestvrijstalen kast met zijn gebogen zijbeschermer geeft vorm aan de opvallende contouren van de Meister S Chronoscope en zorgt samen met de schroefkroon en het ontspiegel de saffierglas voor een enorme weerstand. Op het horloge zit standaard al 2 jaar garantie waardoor wanneer het horloge mankementen begint te krijgen u zorgeloos hulp krijgt. Daarnaast is de Meister S Chronoscope ook beschikbaar als een kwartsgestuurde horloge. Junghans weet ook met dit hoogwaardig Quartz uurwerk geweldige prestaties neer te zetten. Dit zijn prestaties die je bij de meeste horloges niet ziet.

Junghans horloge bij dehorlogewinkel.nl

Benieuwd naar wat dehorlogewinkel.nl voor u kunt betekenen?

Kijk snel rond op onze website, met een groot aanbod aan junghans horloge kunnen we u waarschijnlijk goed verder helpen. Voor vragen kunt u ons altijd een bericht sturen!

 

Junghans Meister Pilot