Beschrijving

Junghans Max Bill kleine Automaat 27/7108.02. In de grootte en vorm van het origineel – met de uitrusting van nu: de nieuwe max bill Small Automatic van Junghans weerspiegelt zes decennia aan geweldige horlogeontwerpen. Met een kastdiameter van 34 millimeter zijn ze precies zo groot als het origineel uit 1961. En dankzij het saffierglas, een datumaanduiding op de minimalistische wijzerplaat en een automatisch uurwerk zijn ze handig uitgerust. Zo vertegenwoordigen deze modellen de perfecte combinatie van schoonheid en praktische waarde.

Collectie:

Max Bill kleine automaat

Horlogekast:

Materiaal: Edelstaal PVD-coated goud
Diameter: 34 mm
Hoogte: 10 mm

Functies:

Automatisch uurwerk kaliber J800.1, gangreserve 38 uur
Oplichtende wijzers

Glas:

Saffierglas antireflectie bol

Horlogeband:

Materiaal: leder met edelstalen gesp (ook mogelijk met rvs milanese band)
Kleur: grijs

Kleur wijzerplaat:

Wit

Waterdichtheid:

5 Atm

Koop een Junghans Max Bill kleine Automaat 27/7108.02 (27710802) horloge bij deHorlogewinkel.nl: Officieel dealer, 2 jaar garantie en gratis verzending. Dit horloge wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en certificaat in een originele en luxe Junghans horlogedoos.

Onze voordelen op een rij:

  • Echte fysieke winkel (Woudenberg Juweliers in Eibergen) waar u onder het genot van een kop koffie dit horloge kunt bezichtigen
  • Officieel dealer sinds 2009
  • Gratis verzekerde verzending, gravure, inpakservice en band inkorten
  • 2 jaar garantie
  • Bij aanschaf van een Junghans horloge een extra Junghans band naar keuze met 50% korting (uitgezonderd de keramische banden)