Beschrijving

Junghans Meister Mega Solar 59/7201.00

De Meister fein Chronoscope MEGA Solar brengt de competenties van de Junghans horlogefabriek naar een nieuw tijdperk. Bolvormig saffierglas en een bijzonder platte kast kenmerken het innovatieve design van de meesters en bevatten trendsettende horlogetechnologie. De indicatoren verenigen de meest uiteenlopende aanduidingen tot een symmetrisch ontwerp voor de gebogen wijzerplaat. Daaronder zit een speciaal ontwikkelde zonnepaneel op een efficiënte en absoluut nauwkeurige app-verbonden radiogestuurde uurwerk die aangedreven is door de energie van de zon.

Collectie:

Junghans Meister Mega Solar 59/7201.00

Horlogekast:

Materiaal: Roségoud PVD gecoat
Diameter: 39.5 mm
Hoogte: 9.1 mm

Functies:

Radiografisch bestuurbaar uurwerk J110
Datum, indicatie radio-ontvangst, indicatie acculading, stopminuten en seconden

Glas:

Saffierglas ontspiegeld

Horlogeband:

Materiaal: leder
Kleur: donkerbruin

Kleur wijzerplaat:

Mat wit

Waterdichtheid:

5 Atm

Koop een Meister Fein Chronoscope Mega Solar 59720100 horloge bij deHorlogewinkel.nl: Officieel dealer, 2 jaar garantie en gratis verzending. Dit horloge wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en certificaat in een originele en luxe Junghans horlogedoos.

Onze voordelen op een rij:

  • Echte fysieke winkel (Woudenberg Juweliers in Eibergen) waar u onder het genot van een kop koffie dit horloge kunt bezichtigen
  • Officieel dealer sinds 2009
  • Gratis verzekerde verzending, gravure, inpakservice en band inkorten
  • 2 jaar garantie
  • Bij aanschaf van een Junghans horloge een extra Junghans band naar keuze met 50% korting (uitgezonderd de keramische banden)