Beschrijving

Junghans Milano Solar 14/4061.44

De edelstalen kast in combinatie met een edelstalen milanaise band maken dit horloge een unieke eyecatcher. Voorzien van een zonnepaneel (solar) als wijzerplaat. Dit horloge wordt opgeladen door middel van licht en laadt de ingebouwde accu’s op, een batterij vervangen is dus niet meer nodig. De band bestaat uit hoogwaardig edelstaal en is verstelbaar.

Zonne-energie: Junghans was betrokken bij het pionierswerk voor dit bijzondere techniek. Glazen zonnewijzerplaten worden machinaal bewerkt gedurende meerdere fasen tijdens het productieproces.

Collectie:

Performance

Horlogekast:

Materiaal: Edelstaal
Diameter: 37.0 mm
Hoogte: 7.5 mm

Functies:

Solar uurwerk J622.10
Datumweergave
Sleep-modus: na 72 uur
Power reserve: 4 maanden
Oplichtende wijzers

Glas:

Saffierglas

Horlogeband:

Materiaal: roestvrij staal milanaise (ook mogelijk met een zwart lederen band)
Kleur: zilver

Kleur wijzerplaat:

Zwart

Waterdichtheid:

5 Atm

Koop een Junghans Milano Solar 14406144 horloge bij deHorlogewinkel.nl: Officieel dealer, 2 jaar garantie en gratis verzending. Dit horloge wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en certificaat in een originele en luxe Junghans horlogedoos.

Onze voordelen op een rij:

  • Echte fysieke winkel (Woudenberg Juweliers in Eibergen) waar u onder het genot van een kop koffie dit horloge kunt bezichtigen
  • Officieel dealer sinds 2009
  • Gratis verzekerde verzending, gravure, inpakservice en band inkorten
  • 2 jaar garantie
  • Bij aanschaf van een Junghans horloge een extra Junghans band naar keuze met 50% korting (uitgezonderd de keramische banden)