Beschrijving

Junghans Spektrum Mega Solar 18/1425.44, chic en elegant design

De keramische kast en schakels maken dit horloge een unieke eyecatcher. Gemaakt van krasvrij, zeer kwalitatieve keramische materialen en voorzien van een zonnepaneel (solar) als wijzerplaat. Dit horloge wordt opgeladen door middel van licht en laadt de ingebouwde accu’s op, een batterij vervangen is dus niet meer nodig. Voorzien van Funk-uhr (Mega) techniek waardoor de tijd automatisch ingesteld wordt bij het betreden van de verschillende tijdzones wereldwijd. De band bestaat uit hoogwaardig edelstaal en zwarte keramische schakels met een vlindersluiting.

Collectie:

Performance

Horlogekast:

Materiaal: Edelstaal en keramiek
Diameter: 41.6 mm
Hoogte: 9.6 mm

Functies:

Multi-frequent radio-controlled solar uurwerk J615.84 met autoscan
Datumweergave
Sleep-modus: na 72 uur
Power reserve: 21 maanden
Oplichtende wijzers

Glas:

Saffierglas

Horlogeband:

Materiaal: Edelstaal en keramiek met vlindersluiting
Kleur: zwart-zilver

Kleur wijzerplaat:

Zwart

Waterdichtheid:

10 Atm

Koop een Junghans Spektrum Mega Solar 18142544 horloge bij deHorlogewinkel.nl: Officieel dealer, 2 jaar garantie en gratis verzending. Dit horloge wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en certificaat in een originele en luxe Junghans horlogedoos.

Onze voordelen op een rij:

  • Echte fysieke winkel (Woudenberg Juweliers in Eibergen) waar u onder het genot van een kop koffie dit horloge kunt bezichtigen
  • Officieel dealer sinds 2009
  • Gratis verzekerde verzending, gravure, inpakservice en band inkorten
  • 2 jaar garantie
  • Bij aanschaf van een Junghans horloge een extra Junghans band naar keuze met 50% korting (uitgezonderd de keramische banden)