U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dehorlogewinkel.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Herroepingsformulier downloaden

Wilt u een order annuleren of herroepen? Vul dan dit Herroepingsformulier in.

Kapot of beschadigd

Wanneer uw bestelling kapot of beschadigd arriveert, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zorgen dan voor een snelle afhandeling en voorzien u van een nieuw product.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Op alle horloges geldt een garantietermijn van 2 + 1 jaar (Uitgezonderd de Performance uitvoeringen), behalve slijtage-onderdelen zoals een horlogeband of glas. Wanneer uw product binnen deze termijn defect raakt door een verkeerde fabricage dan wordt uw product kosteloos vervangen dan wel hersteld.

Openingstijden

Ma    Gesloten

Di     09.30 – 17.00

Wo    09.30 – 17.00

Do    09.30 – 17.00

Vr     09.30 – 17.00

Za     09:30 – 17.00